Höga Kusten Garn & tillbehör i Nordingrå

OBS! Jag har i sommar blivit tvungen att byta företagsnamn och därmed också domän osv så...

Från och med 2023-08-01 så har "gamla" Garnkatten bytt namn till Höga Kusten Garn & tillbehör och domänen/webutikens adress är numera www.hogakustengarn.se och e-postadressen är info@hogakustengarn.se

Jag hoppas att det inte ställer till det för någon som önskar handla av mig. Om ni har möjlighet så sprid gärna denna information. Adressen och telefonnumret är detsamma.

Jag heter Anna Rehnlund som startat webbutiken Höga Kusten Garn & tillbehör. Jag är väldigt fascinerad av allt som har med garn, stickning och även virkning att göra. Jag har stickat länge och tycker det är roligt att utmana mig själv och sticka med nya garner, nya mönster och göra "hittepå"-mönster.

För mig är stickning och virkning ett skapande som ger lugn och harmoni. Jag har använt stickningen som en terapi i många perioder i mitt liv och det har gett mig en liten "bubbla" där jag själv styr och ställer vad som ska hända och där jag tillfälligt kan stänga ute annat som pockar på i ens liv. Vi behöver alla en sån liten bubbla vare sig det är stickning/virkning eller andra hobbys/intressen.

Jag vill att mitt företag ska vara en påminnelse om kreativitet, återhämtning, natur och miljö. Höga Kusten garns ullgarner kommer ifrån får som strövar på ägor på Öland, Norge och Shetland i nuläget. Kanske i framtiden utökas förådet till Finland och Island, vem vet... Att ta ullgarner från får i Skandinavien och Shetland istället för från andra sidan jordklotet och att garnsortimentet är av 100naturmaterial ingår i företagets miljötänk. Emballaget är EKO-emballage som går att återvinna, är biologiskt nedbrytbart och/eller är tillverkade av återvunnet material.

Jag önskar er en angenäm upplevelse när du tittar in hos mig och lovar att göra allt som står i min makt för att svara på och lösa de eventuella frågor/problem som uppstår så snabbt och smidigt som möjligt.

Gott handarbete på er!

Med vänliga hälsningar

Anna Rehnlund

Höga Kusten Garn & tillbehör

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen