Nu börjar höstrean!

Nu börjar höstrean!

Nu är det 15% höstrea på Rauma Vams!

Här kan du se vilka fina färger som finns i webbutiken och här kan du se vilka mönster som är stickade i Vams.

Rauma Vams är ett härligt lite tjockare garn som passar utmärkt till att sticka mysiga tröjor av och är lätt att sticka med.

Skriv in koden Vams15 i kassan när du beställer så dras rabatten av.

Välkommen!

Tänk att nu är sommaren slut. Utanför mitt fönster, där jag sitter och skriver just nu, regnar det sen några timmar tillbaka. Löven börjar bli aningen gula. Det har varit en spännande sommar med många trevliga besök hit till mitt lager i Omne. Väldigt roligt! Tack så mycket för att ni förgyllt mina dagar!

Nu känns det ändå skönt att kunna kura ihop sig i soffan med en god bok eller varför inte en stickning och se hur blåsten och regnet yr därute. Jag håller personligen att sticka en tröja från Rauma i garnet Rauma Vams. Tröjan heter Jadetröja och (se bild ovan) har valt en ljusgrå färg i Rauma Vams. Jag har även varit ute i trädgården och fotat nystan av Vams och satt ut på Facebook och Instagram.

På fredag åker min fina granne Annika och jag till Sy- och Hantverksmässan i Umeå för att bygga på kreativiteten och få massor med inspiration. Det blir härligt och senare i höst ska vi även på en längre resa till Shetlandsöarna och Shetland Woolweek. Det blir några fantastiska dagar med workshops och trevligt sällskap av stickintresserade från hela Sverige.

Ha en härlig höst allihopa och jag kommer att skicka fler nyhetsbrev så håll utkik! Och tveka inte att ringa, maila, smsa om ni har frågor eller vill komma och titta eller handla på lagret.

Vänliga hälsningar 

Anna Rehnlund

Garnkatten

 2022-09-13
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen